Motionsvägen 1, 3tr.

Välkommen till denna totalrenoverade och mycket ljusa vindslägenhet på Motionsvägen 1 på Lidingö fördelat på 2-3 rum & kök, härlig balkong från vardagsrummet i västerläge, rymlig generös hall, kök & vardagsrum i öppen planlösning med genomgående vackra golv. Stor möjlighet att skapa 2 sovrum!

Interiör
Antal rum 2 + öppet kök
Boarea 64 m²
säljarens information
Rumsbeskrivning

Högst upp i huset på Motionsvägen 1 finner man denna mycket välplanerade och nyrenoverade vindslägenhet fördelat 2-3 rum & kök om totalt c:a 64 kvm. Vindslägenheten erbjuder en härlig rymd med generösa 3,2 meter i takhöjd, stora fönsterpartier, takfönster i master bedroom, totalrenoverat kök och charmigt synliga takbjälkar. Lägenhetens 64 kvm fördelar sig enligt följande RUMSBESKRIVNING:

--- HALL: Redan när man kliver in i hallen slås man av lägenhetens ljus och rymd. Hallen är rymlig med gott om platsbyggda garderober för god förvaring bakom skjutdörrar. På golvet ligger ett vackert och mycket slittåligt granitgolv och i taket sitter infällda LED-spottlights.

--- BADRUM: Till höger om hallen finner man lägenhetens rymliga badrum med egen tvättmaskin och torktummlare, bra förvaringsytor, nytt handfat och kommod, väggarna är vitkaklade och på golvet ligger en grå våtrumsmatta.

--- KÖK: Vidare in i vindslägenheten möts man av det härliga KÖKET. Här medger den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum härliga sociala umgängesytor för både matlagning och fest. Köket är totalrenoverat 2015 med nya vita skåpsluckor, nya vitvaror och generösa bänkskivor i massiv ek. Från köket har man direkt access ut till vardagsrummet och matplatsen där man enkelt kan bjuda upp till 10-12 personer på middagar.

--- VARDAGSRUM: Vardagsrummet är mycket rymligt och kan, för den som så önskar, delas av för att skapa ytterligare ett sovrum utan större ingrepp och till en låg kostnad. (se alternativ planlösning). I det ljusa vardagsrummet, köket och sovrummet ligger ett snyggt vitlaserat ekgolv och samtliga väggar är målade vita. I anslutning till snedtaket i vardagsrummet finner man även ett mycket praktiskt vindsförråd i fd. "kattvinden", med gott om plats för förvaring. Från vardagsrummet når man även ut till lägenhetens fina insynsskyddade balkong i västerläge. Här sitter man och njuter av kvällssolen som går ner över Sticklingehöjden.

--- SOVRUM: I dag är lägenheten utrustad med ett sovrum. (ytterligare ett sovrum kan skapas) Detta sovrum är rymligt med plats för både en dubbelsäng och bra garderobsförvaring. Även här sitter LED-spotlights i taket och väggarna är vitmålade. Ett stort takfönster pryder ena snedväggen som man från sängen kan ligga och titta på stjärnorna.

OM NÄROMRÅDET:
Området kring lägenheten kännetecknas som mycket lugnt och fridfullt med naturen alldeles inpå husknuten. Fina promenadstråk, löparspår, bad och golfbana nås inom bara någon/några minuters promenad. Lidingö Golfklubbs populära restaurang & klubbhus ligger endast 10 minuters promenad från lägenheten.
Det populära Sandviksbadet med sin fina sandstrand på Sticklinges udde ligger på ca 15 minuters promenad från lägenheten. Områdets närmaste mataffär är Tempo belägen c:a 500 meter från lägenheten.

--- KOMMUNIKATIONER: Sticklingehöjden har mycket goda kommunikationer med bl.a. buss 205 som går till Ropsten via Lidingö centrum och buss 225 som går raka vägen till Ropsten på c:a 11 minuter, för vidare transport med tunnelbanans röda linje in till Stockholms Innerstad. För den bilburne tar man sig in till Östermalm/Gärdet på 10 minuter. Det är mkt. sällan kö på denna norra del av Lidingö.

--- BARNOMSORG: I Sticklinge finns både flertalet daghem, förskola, fritids- samt en populär grundskola.

PARKERING:
Till lägenheten hör en parkeringsplats utanför porten med tillhörande el-stople. Både parkering och elstolpen ingår i lägenhetens avgift! Föreningen har även ett par extra parkeringsplatser till uthyrning med en månadskostnad om fn. 225 kr för den som har mer än en bil.

Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3
Ekonomi Andelstal 1,35923 %
Avgift 4,172 kr/mån inkl. VA, värme, kabel-tv & parkering
Tillträde enligt ök.
Allmänt

ÖVRIGA UTRYMMEN:
--- FÖRRÅD: Till vindslägenheten finns ett rymligt förråd att tillgå för lägenhetsinnehavaren.

--- ÖVERNATTNINGSLÄGENHET/SAMLINGSLOKAL: Bostadsrättföreningen erbjuder även en fin samlingslokal på Motionsvägen 5 som får användas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Vid önskemål fungerar även samlingslokalen som en gästlägenhet för medlemmarnas gäster och kan bokas upp till två nätter i taget när medlemmar har sina släktingar och/eller vänner på besök.

---TVÄTTSTUGA: Lägenheten är utrustad men en egen tvättmaskin och torktumlare. Därtill finns det även en gemensam tvättstuga i föreningen som är utrustad med två tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, en reservtvättmaskin och torktumlare, varmmangel samt ett stort torkrum finns på Motionsvägen 2.

ÖVRIG INFORMATION:
Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och av föreningen lämnad information och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Lägenhetens areauppgifter är baserade på säljaren samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning av lägenheten innan köp

Byggnad
Byggnadstyp Flerbostadshus/ Bostadsrättsfastighet
Byggnadsår 1994
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Förening
Namn Brf. Joggaren
Allmänt OM BOSTADSRÄTTFÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Joggaren bildades 1994 i samband med att fastigheten Joggaren bebyggdes av JM 1994. Idag består föreningen av totalt 60 stycken bostadsrättslägenheter fördelade på 5 stycken bostadshus med följande lägenhetsfördelning;
5 stycken 1,5 rum & kök
19 stycken 2 rum & kök
20 stycken 2,5 rum & kök
15 stycken 3,5 rum & kök samt
1 stycken 6 rum & kök
Föreningen taxeras som en sk. äkta bostadsrättförening. Några kommersiella lokaler i fastigheten finns ej.

FÖRENINGENS EKONOMI:
Förenings ekonomi bedöms som mycket stabil och god ekonomi där styrelsen aktivt arbetar långsiktigt med att sänka drifts- och lånekostnaderna. I januari 2013 sänktes avgifterna med 5 %. Föreningens målsättningen är att bibehålla sitt starka kassaflöde och succesivt ha möjligheten att amortera av på föreningens lån samt begränsa framtida avgiftshöjningar. Det finns i dagsläget inga planerade förändringar av månadsavgiften vare sig höjningar eller sänkningar.

KOMMANDE RENOVERINGAR & UNDERHÅLL:
Utöver sedvanligt löpande underhåll och skötsel finns det i dagsläget inga beslut på kommande renoveringar på fastigheten. Fastigheten anno 1994 är i ett mycket gott- och välskött skick.

Bostadsfakta

Adress: Motionsvägen 1, 3tr.
Område: Sticklinge
Boendeform: Lägenhet
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 2 + öppet kök
Boarea: 64 m²
säljarens information
Våning: 3 av 3, hiss finns
Tillträde: enligt ök.
Avgift: 4,172 kr/mån inkl. VA, värme, kabel-tv & parkering
Pris: 3 150 000 kr som utgångsbud

Budhistorik

Visning

VIP-visning. Vgr. för tid & bokning 0708-794 794

Mäklare

Ansvarig mäklare

David Brännhult
  • David Brännhult
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0708-794 794

Assisterande mäklare

Jens Falkenå
  • Jens Falkenå
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0709-610 419

Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Matplats
Vardagsrum
Matplats
Utgång till balkong

Estate Fastighetsbyrå AB

  • Östermalmsgatan 28
  • 114 26 Stockholm