Broderivägen 3A

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Välkommen till denna nyproducerade unika lägenhet om 42 kvm med härlig balkong i söder. Lägenheten erbjuder en mkt. generös takhöjd & fantastiska ljusinsläpp med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Här bor man med ett stenkast från Brommaplan & härliga omgivningar!

Interiör
Antal rum 1,5 + kök
Boarea 42 m²
enligt uppmätningsprotokoll
Rumsbeskrivning

Välkommen till denna påkostade nyproduktion där Brf Knypplerskan 4 med hjälp av byggföretaget Reomti tillsammans har ombildat denna fina fd. snabbköp med generösa takhöjder och fantastiska ljusinsläpp till moderna påkostade lägenheter. Hög kvalitet, i kombination med smakfulla val, har präglat hela produktionen som har resulterat i dessa unika boenden i Åkeshovs lugna och naturnära miljö. Produktionen har skett med hänsyn till fastighetens 40-tals ursprung, med en modern känsla.

Idag fördelar sig lägenhetens 42 kvm som 1,5 rum & kök i öppen planlösning enligt följande rumsbeskrivning:

HALL:
Från lägenhetens entré kommer du in i en välkomnande hall med gott om avhängnings och förvaringsutrymme i platsbyggda garderober. Här ligger ett grått, smakfullt klinkers på golvet och väggarna är ljust målade. Från hallen kommer du in i ett fantastiskt matrum på vänster sida med sagolika fönster ut mot Broderivägen och grönskande allmäning. Här finns gott om plats för matbord för det stora sällskapet (6 personer)!

KÖK:
Lägenhetens kök ligger i passagen mellan matrummet och vardagsrummet. Köket är stilrent från Marbodal med helvit inredning och gott om såväl förvaring som fina arbetsytor. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Bosch.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket. Den stilrena ekparketten, som är mörklaserat och mattlackat löper genom hela lägenheten och inger en elegant och påkostad känsla. Golvet ger även en stilren kontrast mot de vita väggarna och kökets vita skåpsinredning. I allrummet finns gott om plats för en sovhörna/alkov. Ett praktiskt loft ovanför badrummet skapar ytterligare för förvaring eller t.o.m en "gästsäng" som så önskas.

BADRUM:
Elegant badrum med grått klinkers på golv och stora vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är fullt utrustat, med kommod, wc, duschhörna, golvvärme samt handdukstork. I badrummet är det även förberett för installation av tvättmaskin och torktumlare om så önskas. En gemensam tvättstuga finns även i föreningens källare.

OM NÄROMRÅDET:
Ett underbart läge med Åkeshovs slott och Judarskogens naturreservat precis runt knuten. Här får du det bästa av två världar, åt ena hållet har du fantastiska grönområden med promenadstråk, idrottsplats, ridhus, löparspår samt bad och åt andra hållet har du alla bekvämligheter du kan tänka dig på Brommaplan. Här finns mycket goda kommunikationer med såväl buss som Tunnelbana som tar dig in till Stockholms innerstad på några minuter.

Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 4
Ekonomi Andelstal 0,95 %
Avgift 2,910 kr/mån inkl värme & VA
Tillträde Kontakta mäklaren för infomation
Allmänt

Till lägenheten hör en balkong i härligt söderläge.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Byggnad
Byggnadstyp Flerbostadshus/ Bostadsrättsfastighet
Byggnadsår 1945
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Förening
Namn Brf Knypplerskan 4
Allmänt OM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN:
Brf. Knypplerskan 4 bildades 2007 och förvärvade 2010 fastigheten Knypplerskan 4. Sedan 2010 har föreningen arbetat intensivt med att renovera och underhålla fastigheten till dagens mycket goda standard och skick.

Föreningen är taxerad som en sk. äkta bostadsrättsförening om totalt 104 lägenheter, varav 90 st upplåtes med bostadsrätt samt 14 lägenheter upplåtes med hyresrätt. Därtill kommer föreningen, under de kommande 10 månaderna, att ombilda lokaler till ytterligare 16 stycken lägenheter som kommer upplåtas med bostadsrätt. Totalt kommer föreningen då att ha 120 lägenheter varav 106 stycken kommer upplåtas som bostadsrätter och 14 stycken som hyresrättslägenheter.

FÖRENINGENS EKONOMI:
Föreningen kommer, i och med ombildningsprojektet, att stärka sin ekonomi. Föreningen kommer, efter projektets genomförande, att ha ett bra balanserat kassaflöde och en sund god ekonomi. Fastigheten kommer även vara i ett mycket gott skick då samtliga större renoveringar kommer vara utförda så som elstigare, VA-stammar och trapphus.

I dagsläget finns inga avgiftsförändringar varesig aviserade eller planerade.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
2011 Stambyte & byte av elstigar
2011 Renovering av tvättstuga
2012 Radonmätning och sanering
2013 Ny kallvattenservis
2014 OVK
2015 Tilläggsisolering av vindsutrymmen
2015 Ombyggnation av undercentral
2015 Installation av brandskydd
2016 Installation av snörasskydd
2016 Byte av fiberconverter
2016 Installation av nytt låssystem

KOMMANDE HÄNDELSER:
Föreningen kommer under de kommande 10 månaderna fokusera fullt på ombildningsprojektet samt försäljningen utav dessa lägenheter. Efter det att samtliga nya lägenheter har försålts planerar föreningen att renovera/ byta fönstren samt renovera trapphus.

KABEL-TV & BREDBAND:
För lägenhetsinnehavaren finns möjlighet att ansluta sig till ComHem för såväl kabel tv som bredband. Möjlighet finns också att teckna bredband via fiber som finns indraget i lägenheterna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga (Broderivägen 19 - 23), cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal för styrelsens arbete, källarförråd samt soprum.

PARKERING:
Föreningen har 17 st parkeringsplatser varav 8 st har elstolpe. Kostnaden för parkeringsplatserna är 200 kr/mån för plats utan el och 350 kr/mån för plats med el. I området är det gratis parkering på gatan.

För ytterligare information om föreningen och dess ekonomi hänvisar vi till föreningens senaste årsredovisning samt föreningens informativa hemsida: www.knypplerskan.se

Bostadsfakta

Adress: Broderivägen 3A
Område: Åkeshov - Bromma
Boendeform: Lägenhet
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 1,5 + kök
Boarea: 42 m²
enligt uppmätningsprotokoll
Våning: 1 av 4, hiss finns ej
Tillträde: Kontakta mäklaren för infomation
Avgift: 2,910 kr/mån inkl värme & VA
Pris: 2 500 000 kr Fast pris!

Budhistorik

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jens Falkenå
  • Jens Falkenå
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0709-610 419

Assisterande mäklare

David Brännhult
  • David Brännhult
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0708-794 794

Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Vardagsrum
Allrum

Estate Fastighetsbyrå AB

  • Östermalmsgatan 28
  • 114 26 Stockholm