Öregrundsgatan 15, 8tr

FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN!!! Välkommen till denna fantastiska lägenhet, med genomgående planlösning och vidsträckt utsikt över såväl Stockholms inlopp som Gärdesfälten. Samtliga rum erbjuder en fantastisk utsikt. En lägenhet för livsnjutaren!

Interiör
Antal rum 2 + kök
Boarea 60.5 m²
föreningens info
Rumsbeskrivning

Högt upp i huset, på 8 av 10 trappor, finner man denna välplanerade & ljusa lägenhet med fantastisk utsikt i populära föreningen HSB Brf Hamnen! Lägenheten är i ett mycket gott skick. Förutsättningarna för att prägla ert nästa drömboende är de allra bästa, med läget i huset, den stora balkongen med milsvid utsikt både över Gärdesfälten i väster och havsutsikten vid Värtahamnen i öster.

En härligt ljus lägenhet med genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenhetens 60,5 kvadratmeter disponeras idag enligt följande rumsbeskrivning:

--- Man välkomnas in i en rymlig HALL med gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Från hallen finner man lägenhetens badrum och klädkammare. Rakt fram öppnas vardagsrum och kök upp.

--- I VARDAGSRUMMET ligger det stilren ekparkett och väggarna är målade vita. Har slås du av den fantastiska utsikten över Stockholms inlopp via de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och dess fönster ut mot Gärdesfälten.

--- Lägenhetens KÖK är ljust och rymligt. Här finns allt som man kan behöva med full maskinpark, förvaring, goda arbetsytor och en generös matplats.

--- SOVRUM - Trevligt sovrum med fint ljusinsläpp via fönsterparti och utgång till den rymliga balkongen. Gott om klädförvaring i platsbyggd garderobsvägg.

--- BADRUM - Lägenhetens badrum är rymligt med plats för både toalett, handfat, badkar och tvättmaskin & torktumlare under bänk. Stilrent kakel och klinkers ger en modern och ljus känsla.

Tillträdet av lägenheten är flexibelt och sker enligt ök med säljaren.

OMRÅDE
Ett storslaget läge med strålande utsikt åt två håll. Bara ett stenkast bort ligger Kampementsbadet och de underbara Gärdesfälten. Här lever du mitt i stan och har samtidigt Stockholms finaste grönområden runt knuten och framför allt Stockholms kanske finaste utsikt!

Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 8 av 10
Ekonomi Andelstal 0,89757 %
Avgift 2,545 kr/mån inkl. VA, värme, Kabel TV & Bredband
Tillträde snabbt tillträde möjligt!
Byggnad
Byggnadstyp Flerbostadshus/ Bostadsrättsfastighet
Byggnadsår 2010
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Förening
Namn HSB Brf Hamnen i Stockholm
Allmänt Brf Hamnen bildades i samband av byggnationen av fastigheten där inflyttning skedde under 2010. Föreningen äger och förvaltar fastigheten som är bebyggd med 2 st punkthus om 10 resp 12 våningar. Totalt inryms 104 st lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt, en lokal med hyresrätt samt 93 garageplatser och 3 parkeringsplatser.

EKONOMI
Föreningen har en mycket god ekonomi med låg skuldsättning och stabila resultat. Som exempel kan nämnas att föreningen utöver planerad amortering gjorde ytterligare en amortering om drygt 700 tkr både i år och förra året. Föreningen har ett årligt positivt kassaflöde och har inga större renoveringar planerade. Årsavgiften har inte ändrats sedan 2010 och inga avgiftsförändringar finns nu planerade.

KABEL-TV & BREDBAND
I avgiften ingår basutbudet från ComHem samt 100/100 Mbits bredband från Bredbandsbolaget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till medlemmarnas förfogande finns förutom tvättstuga, miljöstation och gemensam uteplats även relaxrum med bastu, övernattningslägenhet, cykelrum mm. Gemensamma utrymmen bokas via bokningssystem som finns i resp. trapphus.

Övernattningsrummet finns att hyra och kostar 300 kr/ dygn

För ytterligare information om föreningen och dess ekonomi hänvisar vi till bilagd årsredovisning samt föreningens mycket informativa hemsida på www.brfhamnen.se.

Bostadsfakta

Adress: Öregrundsgatan 15, 8tr
Område: Gärdet
Boendeform: Lägenhet
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 2 + kök
Boarea: 60.5 m²
föreningens info
Våning: 8 av 10, hiss finns
Tillträde: snabbt tillträde möjligt!
Avgift: 2,545 kr/mån inkl. VA, värme, Kabel TV & Bredband
Pris: 5 200 000 kr Fast pris!

Budhistorik

Visning

  • sön, 2017-12-17 13:00 - 13:45
    Öppen visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jens Falkenå
  • Jens Falkenå
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0709-610 419

Assisterande mäklare

David Brännhult
  • David Brännhult
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0708-794 794

Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Balkong

Estate Fastighetsbyrå AB

  • Östermalmsgatan 28
  • 114 26 Stockholm