Lindhagensgatan 106, 3tr

Välkomna till denna mycket välplanerade och moderna 3:a om 75 kvm. Med stor balkong in mot lugn innergård och stora sociala ytor är detta en lägenhet att trivas och umgås i. En lägenhet i näst intill nyskick med ett fantastiskt läge! Mycket bra förening med starkt kassaflöde och en modern och stilren fastighet!

Interiör
Antal rum 3 + kök
Boarea 75 m²
föreningens info
Rumsbeskrivning

På Lindhagensgatan 106 finner du detta mycket väldisponerade och moderna boende om 3 rum och kök om totalt 75 kvm i en modern och miljömedveten förening. Lägenheten har genomgående planlösning med samtliga väggar vitmålade och klassisk ekparkett på golvet.

HALL
Välkomnande hall med gott om avhängningsutrymmen samt förvaring i klädkammare. Hallen öppnar upp in mot lägenheten på ett mycket trevligt sätt där den inre hallen är lägenhetens nav med access till lägenhetens samtliga utrymmen.

VARDAGSRUM
Ett ljust och öppet vardagsrum ligger i en halvt öppen planlösning mot det stilrena köket. De stora fönsterpartierna i väster ger förutom ett härligt ljus en fri utsikt ut över Kristineberg och Hornsberg. Här finns plats för såväl soffgrupp, förvaring samt stor matplats.

KÖK
Ett elegant kök med gott om arbetsytor, förvaring samt matplats för 6 personer. Köket är fullt utrustat och lämpar sig för både matlagning och umgänge. Den helvita inredningen i köket ger en exklusiv och modern känsla.

SOVRUM
Master bedroom med stort fönsterparti samt utgång till lägenhetens härliga balkong. Balkongen ligger i ett mycket lugn och tyst läge ut mot föreningens innergård.

Lägenhetens andra sovrum ligger vägg i vägg med master bedroom. Ett riktigt bra och trevligt sovrum med gott om förvaring i platsbyggd garderobsvägg.

BADRUM
Väl tilltaget badrum som även det har en modern och stilren design. Fullt utrustat med dusch, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare under bänk. God förvaring med skåp ovan bänk.

OM NÄROMRÅDET:
Ett underbart nyproducerat område med närhet till det mesta. Inom några minuter är du vid härliga strandpromenaden längs Hornsbergs Strand och trevliga restauranger och butiker. Bara några hundra meter bort kommer du till Lindhagens Galleria. Här finns en av Stockholms innerstads absolut bästa livsmedelsbutiker i ICA Maxi samt all tänkbar närservice.

Med badplatsen och Hornsbergs Strandpark ett detta en fantastisk miljö för såväl barnfamiljen som livsnjutaren. På andra sidan sjön ligger Pampas Marina med full verksamhet och uthyrning samt den charmiga 4H-gården Augustendal.

God barnomsorg med flera förskolor i närområdet och grundskolor i stort utbud, inte minst med den internationella Futuraskolan.

KOMMUNIKATIONER:
Bra kommunikationer med tunnelbana antingen från Kristineberg som tillhör den gröna linjen eller Stadshagen som tillhör den blå linjen. Mycket god busskommunikation med 4 reguljära linjer. Med påfarten till Essingeleden har du alltid goda bilvägar oavsett om du ska norr eller söderut!

Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 6
Ekonomi Andelstal 1,143 %
Avgift 3,830 kr/mån inkl. VA & värme
Tillträde Kontakta mäklaren för infomation
Allmänt

Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd.

Byggnad
Byggnadstyp Flerbostadshus/ Bostadsrättsfastighet
Byggnadsår 2012
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme samt Frånluftsvärmepump
Förening
Namn Brf Lindhagens Allé
Allmänt Brf Lindhagens Allé bildades strax innan uppförandet av huset som byggdes under 2011 och 2012.

Föreningen innefattar totalt 93 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt samt 2 lokaler som upplåtes med hyresrätt. Därtill har föreningen 58 garageplatser. Till garageplatserna är det separat kö. Kostnad för garageplats i föreningen är 1 500 kr/ mån.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till medlemmarnas förfogande finns också flera cykel/barnvagnsförråd, soprum samt gästlägenhet/ föreningslokal som kan hyras av föreningens medlemmar.

KABEL-TV & BREDBAND
Föreningen har upphandlat med Telia som leverantör av såväl kabel-tv som internet och telefoni (Telia trippel-play). Detta levereras via fiber och bekostas via en obligatorisk kostnad som debiteras månatligen.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en stabil ekonomi med årliga positiva kassaflöden. Under 2016 så ökades föreningens likvida medel med c:a 1,2 miljoner kronor vilket ger totala likvida medel om totalt knappa 3 miljoner kronor.

I samband med överlåtelse av lägenheten debiterar föreningen köparen en överlåtelseavgift om 1 113 kr, samt en pantsättningsavgift om c:a 445 kr.

Utöver avgiften faktureras bostadsrättsmedlemmen månatligen för kabel-TV och Bredband. Med föreningens mijlötänk så har varje lägenhet en egen vattenmätare för varmvatten som sedan faktureras bostadsrättsmedlemmen.

Fastigheten är upplåten med tomträtt som löper på till år 2022 för att sedan omförhandlas.

För mer information om föreningen och dess ekonomi hänvisar vi till bilagd årsredovisning samt till föreningens mycket informativa hemsida på https://lindhagens-alle.socinet.com/

Bostadsfakta

Adress: Lindhagensgatan 106, 3tr
Område: Kungsholmen - Stadshagen
Boendeform: Lägenhet
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 3 + kök
Boarea: 75 m²
föreningens info
Våning: 3 av 6, hiss finns
Tillträde: Kontakta mäklaren för infomation
Avgift: 3,830 kr/mån inkl. VA & värme
Pris: 4 995 000 kr

Budhistorik

Visning

 • sön, 2017-08-20 14:15 - 15:00
  Öppen visning!
 • mån, 2017-08-21 18:00 - 18:30
  Öppen visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jens Falkenå
 • Jens Falkenå
 • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0709-610 419

Assisterande mäklare

David Brännhult
 • David Brännhult
 • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0708-794 794

Vardagsrum
Välkommen på visning!
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum

Estate Fastighetsbyrå AB

 • Östermalmsgatan 28
 • 114 26 Stockholm