Bårdgränd 12C

På uppdrag av Brf Knypplerskan 4 säljs nu denna helt nyproducerade 2:a med ett fantastiskt läge. Med egen ingång och uteplats får du en härlig radhuskänsla i lugna och grönskande Åkeshov. Påkostade och stilrena materialval ger lägenheten en fantastisk atmosfär. En lägenhet som måste upplevas!

Interiör
Antal rum 2 + kök
Boarea 43 m²
faktisk uppmätn norm SS 021053
Rumsbeskrivning

Välkommen till denna påkostade nyproduktion där Brf Knypplerskan 4 med hjälp av REOMTI tillsammans har ombildat markplanslokaler till fantastiska lägenheter med egna entréer och uteplatser. Hög kvalitet, i kombination med smakfulla val, har präglat hela produktionen och resulterat i dessa unika boenden i Åkeshovs lugna och naturnära miljö. Produktionen har skett med hänsyn till fastighetens 40-tals ursprung, fast med en modern känsla.

HALL
Från lägenhetens egna entré kommer du in i en välkomnande hall med gott om avhängnings- och förvaringsutrymme i platsbyggda garderober. Här ligger ett grått, smakfullt klinkers på golvet och väggarna är ljust målade.

VARDAGSRUM/ KÖK
Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stilren ekparkett som är mörklaserat och mattlackat löper genom hela lägenheten och ger en mycket elegant och påkostad känsla. Det mörka golvet ger en stilren kontrast mot de annars helt vita väggarna och köksinredningen. Här finns plats för såväl matbord för 4 personer som soffgrupp och förvaring. Stora fönsterpartier med djupa fönsternischer ger lägenheten ett härligt ljus.

Klassiskt kök från Balingslöv med helvit inredning och gott om såväl förvaring som arbetsytor. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Bosch.

SOVRUM
Innanför vardagsrummet finns detta spatiösa sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats samt ytterligare förvaring om så önskas.

BADRUM
Elegant badrum med grått klinkers på golv och stora vita kakelplattor på väggarna. Fullt utrustat med kommod, wc, duschhörna, golvvärme samt handdukstork. Plats finns för badkar om så önskas. Badrummet är även förberett för tvättmaskin och torktumlare.

UTEPLATS
I syd/väst ligger lägenhetens entré samt uteplats. Uteplatsen är stenlagd och har en egen gång ut till vägen. Uteplatsen angränsar mot föreningens gräsmatta och ligger mot Bårdgränds lugna och nästan otrafikerade återvändsgränd.

OMGIVNING
Ett underbart läge med Åkeshovs slott och Judarskogens naturreservat precis runt knuten. Här får du det bästa av två världar, åt ena hållet har du fantastiska grönområden med promenadstråk, idrottsplats, ridhus, löparspår samt bad och åt andra hållet har du alla bekvämligheter du kan tänka dig på Brommaplan. Här finns mycket goda kommunikationer med såväl buss som tunnelbana som tar dig in till Stockholms innerstad på några minuter.

Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 4
Avgift 2,952 kr/mån inkl värme & VA
Tillträde Flexibelt tillträde!
Allmänt

Tillhörande lägenheten finns ett rymligt källarförråd.

Byggnad
Byggnadstyp Flerbostadshus/ Bostadsrättsfastighet
Byggnadsår 1945
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Förening
Namn Brf Knypplerskan 4
Allmänt FÖRENINGEN
Brf Knypplerskan 4 bildades 2007 och förvärvade 2010 fastigheten Knypplerskan 4. Sedan 2010, när föreningen förvärvade fastigheten, har föreningen arbetat intensivt med att renovera och underhålla fastigheten till dagens mycket goda standard och skick.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening om totalt 104 lägenheter, varav 90 st upplåtes med bostadsrätt samt 14 lägenheter upplåtes med hyresrätt. Därtill kommer föreningen, under de kommande 10 månaderna, att ombilda lokaler till ytterligare 16 lägenheter som kommer upplåtas med bostadsrätt. Totalt kommer föreningen då att ha 120 lägenheter, 106 st bostadsrätter och 14 st hyresrättslägenheter.

EKONOMI
Föreningen kommer, i och med ombildningsprojektet att stärka sin ekonomi. Föreningen kommer, efter projektets genomförande, att ha ett bra balanserat kassaflöde och en sund ekonomi. Fastigheten kommer även vara i ett mycket gott skick då samtliga större renoveringar kommer vara utförda.

Inga avgiftsförändringar är i nuläget planerade.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2011 Stambyte & byte av elstigar
2011 Renovering av tvättstuga
2012 Radonmätning och sanering
2013 Ny kallvattenservis
2014 OVK
2015 Tilläggsisolering av vindsutrymmen
2015 Ombyggnation av undercentral
2015 Installation av brandskydd
2016 Installation av snörasskydd
2016 Byte av fiberconverter
2016 Installation av nytt låssystem

KOMMANDE HÄNDELSER
Föreningen kommer under de kommande 10 månaderna fokusera fullt på ombildningsprojektet samt försäljningen utav dessa lägenheter. Efter det att samtliga nya lägenheter har försålts planerar föreningen att renovera/ byta fönstren samt renovera trapphus.


KABEL TV & BREDBAND
För lägenhetsinnehavaren finns möjlighet att ansluta sig till ComHem för såväl kabel tv som bredband. Möjlighet finns också att teckna bredband via fiber som finns indraget i lägenheterna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga (Broderivägen 19 - 23), cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal för styrelsens arbete, källarförråd samt soprum.

PARKERING
Föreningen har 17 st parkeringsplatser varav 8 st har elstolpe. Kostnaden för parkeringsplatserna är 200kr / mån för plats utan el och 350kr / mån för plats med el. I området är det gratis parkering.

För ytterligare information om föreningen och dess ekonomi hänvisar vi till föreningens senaste årsredovisning samt föreningens informativa hemsida: www.knypplerskan.se

Bostadsfakta

Adress: Bårdgränd 12C
Område: Åkeshov - Bromma
Boendeform: Lägenhet
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 2 + kök
Boarea: 43 m²
faktisk uppmätn norm SS 021053
Våning: 1 av 4, hiss finns ej
Tillträde: Flexibelt tillträde!
Avgift: 2,952 kr/mån inkl värme & VA
Pris: 2 195 000 kr som utgångspris

Budhistorik

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jens Falkenå
  • Jens Falkenå
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0709-610 419

Assisterande mäklare

David Brännhult
  • David Brännhult
  • Reg. Fastighetsmäklare/ Civilekonom

Mobilnummer: 0708-794 794

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Entré och uteplats
Entré och uteplats

Estate Fastighetsbyrå AB

  • Östermalmsgatan 28
  • 114 26 Stockholm